Ne demek?

Wiki Article

Natürel afetlerde beniâdem yaşamını kollamak için yangın kaçış merdivenlerinin montajı çok önemlidir. Keskin tahliyeyi getirmek ve meslek idare etmek için yangın merdivenleri bir cihaz bel kemiği kriterleri karşıtlamalıdır.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin cenahı keşik, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Alelumum yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Türkiye’de domestik yönetmeliklere gereğince hangi gestaltlarda yangın kapısı harcamak zorunludur bakacak olursak;

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle olgunlaşmak üzere kullanım amacına ve kullanan nefer adetsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen yangın kapısı çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları kullanım yerına için, rengine göre ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması yangın kapısı adidaki gibidir

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler derunin bile merak ediliyor olur.

Z tipi Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, bizatihi kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Report this wiki page